Välj en sida

Om Guldbutiken Tre Smeder

Personlig service har alltid varit nummer 1 hos Guldbutiken Tre Smeder i Eskilstuna. Du som kund ska alltid känna dig välkommen och det ska vara bekvämt att få hjälp.

Fashion är vår kunskap och inom vår butik ska du alltid kunna hitta ett smycke som passar just dig. Vi kan även erbjuda en rad andra tjänster inom vårt expertisområde. Det lilla formatet gör att vi kan hålla bra priser och korta leveranstider. Här hittar du de flesta märkesvaror inom branschen samt fina klockor.

Familjeföretaget

Idag driver Emma Persson Guldbutiken Tre Smeder i Eskilstuna. Hon är uppvuxen i en riktig guldsmedsfamilj med guldsmederna Ingrid Grönkvist Rudling och Arle Grönkvist som ursprungligen var med och öppnade butiken år 1999. 

Emma började jobba inom butiken när hon var 18 år men tog några år senare över företaget. Det betyder att hon har lång och gedigen erfarenhet inom yrket, från både verkstan och butiken. Som person är Emma nyskapande och nytänkande med stora idéer för företaget med events och samarbeten. Hon är serviceinriktad och bemöter kunder med stor ödmjukhet och värme. 

Vår ambition är alltid ett trevligt bemötande med fokus på service och hantverk. Utöver reparationer och nytillverkningar gör vi omarbeten. Om du har exempelvis arvegods eller trasiga smycken kan vi tillsammans med dig designa och göra nya smycken av dem.

Går du i förlovnings- eller giftemålstankar? Vi erbjuder ett stort urval på ringar. Från klassiska modeller till moderna och trendiga. Tillsammans med våra leverantörer, som arbetar med duktiga hantverkare, gör vi upp ringar just för dig och din partner inför er stora dag.

Som kund kommer du få ett fantastiskt bemötande av Emma tillsammans med personal. Varmt välkommen!