Välj en sida

Om Guldbutiken Tre Smeder

Personlig service har alltid varit nummer 1 hos Guldbutiken Tre Smeder i Eskilstuna. Du som kund ska alltid känna dig välkommen och det ska vara bekvämt att få hjälp.

Fashion är vår kunskap och inom vår butik ska du alltid kunna hitta ett smycke som passar just dig. Vi kan även erbjuda en rad andra tjänster inom vårt expertisområde. Det lilla formatet gör att vi kan hålla bra priser och korta leveranstider. Här hittar du de flesta märkesvaror inom branschen samt fina klockor.

Företaget

Välkommen till oss på Guldbutiken Tre smeder om du som kund vill ha det där lilla extra. Hos oss kan du känna dig trygg med vår expertis inom både fashion och guldarbeten.

Vi jobbar med nytillverkningar, omarbeten, specialsmält och reparationer. Vill du specialdesigna och komma fram till ditt drömsmycke så finns vi här för dig med råd och tips.

I över 20 år har butiken funnits i Cityhuset, Eskilstuna och drivs sedan 2017 av Emma Persson, barnbarn till tidigare ägare och guldsmeder Arle Grönkvist och Ingrid Grönkvist Rudling.

Butiken med fokus på lyx, kvalitet och hållbarhet

Sedan start har butiken fokuserat på lyx, kvalitet och hållbarhet. Vi handplockar vårt sortiment noggrant för att ha ett brett utbud för både ung och gammal, kvinna, man, vågad eller diskret.

Sett till varumärken är våra storsäljare Efva Attling, Thomas Sabo, Edblad och Caroline Svedbom. Även många nya designers och småmärken kan ni hitta hos oss då vi är måna om det lilla formatet och det blandade sortimentet.

Vi hjälper dig med din design

När det kommer till nytillverkningar så är vi väldigt måna om att låta kunden vara delaktig i alla steg från början till slut. Vi är tydliga och kunniga har en rad olika hantverkare vi samarbetar med för att just kundens arbete ska hamna i rätt händer. Vill man ha en design ritat i CAD eller handsmitt så erbjuder vi bägge. Vi har även smeder som trär pärlor och stenar. Värderingar till bodelning och försäkringsbolag är något vi också hanterar.

Alltså, vi har en liten men innehållsrik butik där vi brukar säga: ”Den som inte hittar något hos oss?” Välkomna till oss på Tre smeder för ett toppköp, beställning, konsultation eller bara en trevlig pratstund. Vi finns här för er alla!